Suomalainen tonttuovi

Julkaistu 10.11 2017

JOHAN ON SUOMEN SUOSITUIN TONTTUOVI!

JOHAN ON SUOMEN SUOSITUIN TONTTUOVI

Lokakuun alussa alkoi hypetys, jollaista ei sitten viime toukokuun ole ollut Suomen markkinoilla. Kyse ei ole tällä kertaa Spinnereistä, vaan Tonttuovista. Tonttuovi on noin 12 cm:n kokoinen pieni ovi, josta tontut voivat tepsuttaa sisälle. Tonttuovi sijoitetaan kotiin näkyvälle paikalle, esimerkiksi takan viereen, keittiöön jalkalistan päälle tai vaikkapa eteiseen ulko-oven läheisyyteen. Oven viereen asetetaan pieni kuusi ja tikapuut. Tonttuovi herättää sekä keskustelua että tietenkin iloisia ja lämpöisiä tunteita. Kuka voisikaan vastustaa tätä suloista näkyä?

Koska joulupukki ja tontut ovat kotoisin Suomesta, on luonnollista, että tontut haluavat kulkea ovesta, joka on valmistettu suomalaisesta puusta, suomalaisella työllä, Suomessa.

Johan Oy suunnitteli oman satumaisen tonttuoven ensimmäisenä Suomessa, noin viisi viikkoa sitten, kun suosio oli vasta rantautumassa Suomeen. ”Suomalaisesta yrityksestä tekee uniikin sen, että idean tultua voimme aloittaa valmistuksen jo seuraavana päivänä”, sanoo perheyrityksen jatkaja Henna Rintamäki.

 Tällä hetkellä Pohjanmaalla sijaitsevassa tehtaassa tonttuovia valmistuu tuhansia päivittäin ja ne lähtevät ympäri Suomea sekä Eurooppaa kaikille joulua rakastaville ihmisille. ”Tonttuoven suosion huippu on vasta tulossa, joten tähän jouluvillitykseen ehtii vielä hyvin mukaan”, vihjaa Henna. ´

 

                                                        Lisätietoja:

                                                        Johan Oy

                                                        Henna Rintamäki

                                                        henna.rintamaki@johan.fi

                                                        040 730 8175